Porsche prezinta cea de-a patra generatie a modelului 718 Cayman, care ajunge in Romania la sfarsitul lunii septembrie la un pret de pornire de la 56.400 euro cu TVA. 718 Cayman S costa de la 69.500 euro cu TVA.

Porsche 718 Cayman vine cu motorul boxer supraalimentat de 2 litri 300 CP, in timp ce S are un propulsor de 2,5 litri 350 CP.

718 Cayman, cu transmisia automata PDK si pachetul optional Sport Chrono sprinteaza de la 0 la 100 km/h in 4,7 secunde. Versiunea 718 Cayman S ajunge de la 0 la 100 km/h in 4,2 secunde. Viteza maxima pe care o poate atinge 718 Cayman este de 275 km/h, in timp ce 718 Cayman S are o viteza maxima de 285 km/h.

Porsche 718 Cayman

Pachetele Sport Chrono si Porsche Torque Vectoring (PTV) sunt disponibile optional, oferind pasionatilor posibilitatea sa personalizeze si mai mult caracterul sportiv al noului 718. O alta optiune disponibila este sistemul PASM, care coboara garda la sol cu 10 milimetri.

Pentru prima data, sasiul sport PASM, care coboara garda la sol cu 20 milimetri, este disponibil ca optiune pentru 718 Cayman S. La fel ca in cazul celorlalte modele sport Porsche, pachetul Sport Chrono poate fi reglat prin intermediul comutatorului incorporat pe volanul automobilului. In plus fata de modurile: „Normal”, „Sport” si „Sport Plus” este disponibil si modul de condus “Individual”, care permite setari individuale pentru diferite sisteme.

Porsche 718 Cayman

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri