Porsche lanseaza in iunie o noua editie limitata pentru SUV-ul Cayenne, denumita Cayenne Platinum Edition, care este disponibila pe modelele Cayenne Diesel si Cayenne S E-Hybrid.

Preturile in Romania pentru Cayenne Diesel Platinum Edition pornesc de la 80.100 euro cu TVA, iar pentru Cayenne S E-Hybrid Platinum Edition de la 96.700 euro cu TVA.

Ambele modele vin in standard cu jante de 20 inch, inspirate de designul modelului RS Spyder si pasaje la roti mai late. Interiorul exclusivist include scaune sport din piele, cu reglaj electric in opt di-rectii, panouri centrale imbracate in Alcantara si sigla Porsche, inscriptionata pe tetiere.

Porsche Cayenne Platinum Edition

Echiparea standard a modelului Cayenne Platinum Edition include faruri Bi-xenon cu sistemul Porsche Dynamic Light System (PDLS), sistemul de directie Power Steering Plus si sistemul de asistenta la parcare cu senzori atat in partea din fata a masinii, cat si in cea din spate.

Acest sistem de asistenta la parcare foloseste un semnal sonor care indica distanta pana la ob-stacole sau alte automobile din fata si spate si, in plus, afiseaza pe consola centrala reprezentarea grafica a imprejurimilor. Oglinzile exterioare si oglinda retrovizoare sunt echipate, in dotarea standard, cu o functie automata de protectie impotriva luminii puternice, in timp ce geamurile fumurii standard ofera un plus de intimitate pasagerilor din spate.

Modelele sunt disponibile in mai multe variante de culori: un finisaj standard alb-negru, non-metalic, sau cinci culori metalice optionale: Deep Black, Purpurite, Mahogany, Carrera White si Rhodium Sil-ver. Pasajele de roti mai late vin si ele vopsite la culoare. Aspectul exclusivist al modelelor este com-pletat de un pachet exterior high-gloss.

Cei care vor urca in noul Cayenne vor remarca pragurile din inox, gravate cu inscriptia "Platinum Edi-tion" sau, in cazul modelului Cayenne S E-Hybrid Platinum Edition, pragurile iluminate care scot in evidenta denumirea acestuia. Noile modele Platinum Edition vin echipate standard cu sistemul de ul-tima generatie Porsche Communication Management (PCM), care include navigare online, modulul Connect Plus si un sistem audio BOSE Surround Sound. In plus, tabloul de bord este completat cu un ceas analogic cu un design aparte.

Motorizari Porsche Cayenne Platinum Edition

Motorul V6, de trei litri, de sub capota modelului Cayenne Diesel Platinum Edition, dezvolta o putere de 262 CP. Puterea totala combinata a modelului Cayenne S E- Hybrid este de 416 CP.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri