Din 3 mai, serviciul de car sharing localizat in Cluj, Pony Car Sharing, va introduce optiunea de dynamic pricing, in urma caruia pretul curselor va varia in functie de viteza de deplasare.

Cu alte cuvinte, in situatiile in care aceasta scade sub 15 km/h, pretul pe minut se reduce la jumatate.

„Trafic stationar? Cautat un loc de parcare? Nicio problema, minutele petrecute in astfel de situatii vor fi taxate la 50% din tariful normal”, au subliniat reprezentantii companiei.

Serviciul de car sharing pune la dispozitia clujenilor un numar de 50 de masini care pot fi folosite, liber, de oraseni. Masinile se deschid din aplicatie si costurile sunt calculate in functie de mai multi factori, scazand si in functie de distanta parcursa.

In Bucuresti, Uber incearca sa isi faca loc, oferind un serviciu de car sharing – diferenta majora fiind ca, in cazul Uber, nu conduci singur masina, aceasta fiind proprietatea soferilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri