Traficul este ingreunat, luni, pe Valea Prahovei, pe DN 73 (Predeal - Rasnov) si DN1A (Cheia), fiind semnalate intensificari ale traficului si pe DN6 (Alexandria - Bucuresti) si DN7 (Ramnicu Valcea - Sibiu). Aglomeratie este si la principalele puncte de intrare in Romania, potrivit News.ro.

La Vama Veche, pe sensul de intrare in tara, traficul este extrem de aglomerat. Aici, timpul mediu de asteptare, inainte de control, depaseste o ora.
Reprezentantii Politiei de Frontiera spun ca, dupa ora 12.00, s-a aglomerat foarte mult, astfel incat a fost nevoie ca din cele patru artere - doua pe intrare, doua pe iesire - trei artere sa fie le destinate celor care intra in tara. Politia de Frontiera le recomanda celor care se intorc din Bulgaria sa foloseasca si intrarea prin punctul de control de la Negru Voda, dar si pe cel din Giurgiu, unde podul Giurgiu-Ruse este deschis si se poate circula pe ambele benzi.

O alta recomandare a oficialilor din Politia de Frontiera este folosirea aplicatiei destinate telefoanelor mobile, care arata valorile de trafic in timp real.
Potrivit Centrului Infotrafic din Politia Romana, traficul rutier este intens si pe DN1, Brasov - Bucuresti.

Se circula in coloana pe sensul de mers catre Bucuresti, de la intrarea in Busteni si pana in apropiere de Predeal, dar si la Comarnic. Numarul de autovehicule a crescut si pe sensul opus, astfel ca s-au format coloane in Busteni si la intrarea in Comarnic dinspre Ploiesti. Politistii recomanda ruta alternativa, DN1A Sacele - Cheia -Ploiesti insa avertizeaza ca pe acest drum, in apropiere de Maneciu exista portiune in lucru. Traficul este intens si pe DN73A Rasnov - Predeal. S-a format o coloana de masini la intersectia cu DN1.

Aglomeratie mare este si pe drumul dintre Bran si Moieciu, pe DN73, in judetul Brasov, unde, de asemenea, se circula in coloana. Traficul este intens si pe DN6 Alexandria - Bucuresti. Intre localitatile Draganesti-Vlasca si Vitanesti (judetul Teleorman), dar si intre Valea Plopilor si Mihailesti (judetul Giurgiu), se circula in coloana.

Pe DN7(E81) Ramnicu Valcea - Sibiu, intre localitatile Cainenii Mici din judetul Valcea si Lazaret din judetul Sibiu este aglomerat pentru ca se executa lucrari de reparatii la pasajul rutier amenajat peste calea ferata. Circulatia este deviata pe un drum lateral.

Sursa foto: Kichigin/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri