MINI Seven este numele unei noi editii speciale pentru modelul britanic, disponibila in ambele variante de caroserie, hatch cu trei si cinci usi, care va ajunge in showroom-uri in august.

MINI Seven

Gama de motoare MINI Seven pe benzina include propulsoarele de 1,5 litri 136 CP, 2 litri 192 CP, iar cea diesel 1,5 litri 116 CP, 2 litri 170 CP. Pentru toate variantele alternativa la transmisia manuala cu sase trepte este cutia de viteze automata Steptronic cu sase trepte. In plus, poate fi comandata si o transmisie sport Steptronic cu sase trepte si padele pe volan.

Nuante de caroserie pentru MINI Seven

MINI Seven primeste culoarea exterioara MINI Yours Lapisluxury Blue, cea mai intensa nuanta de albastru aplicata vreodata pe o caroseriei MINI. Gama de culori pentru noul MINI Seven include si Pepper White, Midnight Black metalizat si British Racing Green metalizat.

MINI Seven

Indiferent de culoarea aleasa pentru caroserie, acoperisul si capacele oglinzilor retrovizoare ale noului MINI Seven sunt finisate in Melting Silver. Benzile exclusive de pe capota noului MINI Seven sunt concepute sa se armonizeze cu culoarea acoperisului si a capacelor oglinzilor retrovizoare. Elementele decorative, tot in nuanta Melting Silver, dispun fiecare de un contur exterior de culoare Malt Brown.

O alta accentuare distinctiva este adaugata de contururile semnalizatoarelor de pe pasajele rotilor fata, cunoscute drept hublouri. Acestea poarta logo-ul editiei speciale - inscriptia "Seven" si cifra sapte. Logo-ul MINI Seven se regaseste pe finisarea specifica modelului a pragurilor usilor fata.

Interiorul MINI Seven

Designul interior creat pentru noua generatie MINI este definit de suprafetele tridimensionale, combinatiile de culori si materiale si un concept modern de afisare si operare. Instrumentul central ofera afisare suplimentara de continut. Functionalitatea si ergonomia sunt optimizate de noul panou de bord de pe coloana de directie si noua pozitionare a butoanelor de control.

MINI Seven

Echiparea standard include scaune sport tapitate cu stofa/piele de culoare Diamond Malt Brown, care a fost creata special pentru modelul de design. Pielea de culoare neagra de pe scaune si spatare este combinata cu stofa de pe sectiunile laterale. Aceasta din urma are un model de carouri orientate oblic, in gri si negru, cu o dunga de culoare Malt Brown integrata discret si cusaturi de aceeasi culoare. Variantele de piele in culori Cross Punch Carbon Black, Lounge Satellite Grey si MINI Yours Lounge Carbon Black sunt disponibile ca alternative de echipare.

Alte particularitati ale modelului includ logo MINI Seven in echiparea instrumentului central si suprafete interioare de culoare Piano Black lucios. Optional sunt disponibile stilurile MINI Yours pentru interior Dark Cottonwood, Fibre Alloy si Off-White.

O alta accentuare a individualitatii deriva din Colour Line aplicata unei game de elemente, de la prizele de aer exterioare la contururile verticale ale butoanelor de control de sub instrumentul central, incluzand si cotierele din panourile usilor. La noul MINI Seven, Colour Line vine standard in culoare Carbon Black, iar optional este disponibila in Malt Brown, o varianta oferita exclusiv pentru acest model si armonizata perfect cu alte culori utilizate pentru interiorul MINI Seven.

MINI Seven

Gama de sisteme de asistare a conducatorului dezvoltate pentru noua generatie MINI include MINI Head-Up Display, Parking Assistant si camera pentru mers inapoi, dar si sistem Driving Assistant care include tempomat activ bazat pe camera video, avertizare de coliziune si pietoni cu functie de franare initiala, asistare a fazei lungi si detectare a indicatoarelor rutiere.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri