Fabrica de componente electronice Continental din Timisoara se extinde cu 7.000 metri patrati pana la finalul anului, in urma unei investitii de 12 milioane de euro.

Constructia fabricii a inceput in luna mai anul acesta. "Obiectivul nostru este ca pana la finalul acestui an sa incheiem lucrarile de constructie ale extensiei. Ca urmare a acestei investitii vor rezulta peste 7000 mp de spatii destinate birourilor, depozitarii, respectiv zonelor sociale (vestiare, bucatarii si spatii sanitare)”, a declarat directorul fabricii, Franciscoxavier Pujol.

La finalul anului, fabrica de componente electronice Continental din Timisoara va avea o suprafata de peste 21.000 mp.

Noi angajari la Timisoara

"Dorim in acest an sa crestem cu peste 1.000 de noi angajati in Romania pe partea de cercetare si dezvoltare si in productie. Investitia e un pas important atat pentru locatie, cat si pentru Continental pentru a face posibila aceasta crestere“, a explicat Christian von Albrichsfeld, managerul general Continental Romania.

Prin cele cinci divizii ale sale, Chassis & Safety, Interior, Powertrain, Anvelope si ContiTech, concernul a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 39,2 miliarde de euro si are in prezent peste 212.000 de angajati in 55 de tari.

In perioada 1999-2015, Continental a investit 1.130 de milioane de euro in activitatile din Romania. Toate cele 5 divizii Continental sunt reprezentate in Romania. Continental detine sapte unitati de productie si patru centre de cercetare si de dezvoltare in Timisoara, Sibiu, Carei, Nadab, Brasov si Iasi. Continental este partener al unui joint-venture in Slatina si are un centru de distributie al anvelopelor in Bucuresti. Continental avea la finalul anului trecut aproximativ 16.500 de angajati si isi va mari echipa anul acesta cu peste 1.000 de noi membri in Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri