T-Festival, cel mai mare festival dedicat camioanelor, motocicletelor si muzicii tribute din Europa de Sud-Est, organizeaza sambata o parada de camioane tunate si motociclete personalizate intre Romexpo si Piata Unirii.

La Romexpo, intre 27 si 29 mai, pot fi vazute peste 15 camioane tunate si peste 30 de motociclete customizate. Camioanele sunt 8 Scania, 4 Volvo, 2 MAN, un DAF, un Kenworth si un Freightliner, iar doua dintre acestea vor fi pictate in temele filmelor Transformers si Iron Man.

Pe langa acestea, vor fi expuse ultimele modele de camioane si semiremorci, autobuze, motociclete, piese si accesorii, echipamente si utilaje, precum si oferte de finantare prin leasing si asigurari. Fiecare brand de camioane va avea o zona dedicata pentru concursul de indemanare pentru public, organizata si supravegheata de catre IFPTR.

La sectiunea ”Cele mai frumoase motociclete” publicul va putea admira peste 30 de motociclete customizate, din categoriile bobber, chopper, trike sau power cruiser.

Un bilet costa 10 lei, iar copiii sub 14 ani beneficiaza de intrare gratuita. Biletele se pot achizitiona in ziua festivalului la casele de bilete de la Romexpo. Programul de vizitare al T-Festival este vineri, ora 16 :30 – 23 :00, sambata, 09 :00 – 23 :00 si duminica, 10 :00 – 18 :00.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri