Traficul rutier este blocat, duminica, pe Autostrada A1, pe sensul dintre Bucuresti si Pitesti din cauza unui incendiu de vegetatie uscata, care face ca vizibilitatea sa fie redusa aproape la zero la kilometrului 53 al autostrazii, politistii luand in calcul si blocarea sensului dinspre Pitesti catre Bucuresti, scrie News.ro.

Potrivit Centrului Infotrafic din Politia Romana, traficul este deviat de pe Autostrada A1, de la kilometrul 70 pe DN61 Petresti - Corbi Mari de unde se reintra pe autostrada. La ora transmiterii acestei stiri politistii iau in calcul posibilitatea sa blocheze si sensul de mers dinspre Pitesti catre Bucuresti si sa devize masinile pe o ruta ocolitoare.

Incendiul care a izbucnit duminica in jurul pranzului la o suprafata mare de vegetatie uscata face ca vizibilitatea sa se apropie de zero in apropierea kilometrului 53 al autostrazii. In zona sunt mai multe autospeciale de stingerea incendiilor ale pompierilor de la ISU care incearca sa limiteze extinderea flacarilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri