Ekol, compania internationala de logistica, a achizitionat 150 de camioane Mercedes-Benz Actros care vor deservi livrarile pentru clientii grupului si vor sustine reteaua europeana extinsa Ekol pentru operatiunile de transport din Romania si Germania.

Cele 150 de camioane sunt destinate operatiunilor de transport in cadrul industriei auto din Romania si sunt modele de tip Mercedes-Benz Actros 1842 LsnRL Euro VI Lowliner cu o distanta intre axe de 3.700 mm.

Acestea sunt echipate cu motoare diesel, OM 471, cu suspensie pneumatica pentru toate axele, ESP, sistem de franare Active Brake Assist, functiile Lane Keeping Assist si Attention Assist, avand izolatie termica suplimentara.

Predarea oficiala pentru cinci dintre camioane, in culorile si cu designul specifice identitatii Ekol, a fost realizata in cadrul Centrului pentru Clienti de la Fabrica Daimler AG din Wörth, cea mai mare fabrica de autovehicule comerciale grele din Europa.

"Camioanele Mercedes-Benz Actros sunt fiabile si deosebit de eficiente in ceea ce priveste consumul de combustibil. Acestea au caracteristica de a mentine costurile de operare scazute si sunt prietenoase cu mediul inconjurator – prin urmare sunt prima noastra alegere atunci cand vine vorba de autovehicule eco-friendly, performante si eficiente din punct de vedere costuri, caracteristici pe care noi le consideram esentiale, avand in vedere politica verde pe care a adoptat-o Ekol.", a spus Ahmet Musul, presedintele Ekol.

Ekol este unul dintre cei mai mari operatori de logistica din Turcia. Dincolo de Bosfor, compania opereaza in 12 subsidiare din Europa (Germania, Italia, Grecia, Franta, Ucraina, Bosnia-Hertegovina, Romania, Ungaria, Spania, Polonia, Cehia si Bulgaria) si va deschide in curand unele noi, in Iran si Slovacia. Ekol are centre in 13 tari europene si planuieste sa mai deschida in curand unele noi, in Iran si Slovacia.

Compania turca detine peste 5.500 mijloace de transport si cinci nave RO-RO care leaga Turcia de Europa. Mai mult, Ekol are capacitati de stocare vaste, acoperind o suprafata de 750.000 mp.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri