Traficul este ingreunat sambata pe DN1 Bucuresti - Brasov, din cauza numarului mare de masini, iar la intrarea in Comarnic se circula in coloana, pentru a evita aglomeratia de pe Valea Prahovei, soferii putand merge si pe ruta DN1A Ploiesti - Cheia - Sacele, potrivit Centrului Infotrafic din Politia Romana, scrie News.ro.

Circulatia spe DN1 s-ar puta aglomera, in orele urmatoare, si in zona statiunilor montane, dar si la iesirea din Bucuresti, in zona Baneasa, unde are loc un miting aviatic.

Pe DN1, in judetul Brasov, la kilometrul 204, intre localitatile Persani si Vladeni, traficul a fost ingreunat, sambata dimineata, dupa ce soferul unei autoutilitare nu a adaptat viteza intr-o curba, a intrat in parapetul de protectie si a blocat sensul de mers Fagaras - Brasov. In urma accidentului, masinile au circulat deviat pe celalalt sens de mers al DN1.

Si pe drumurile spre litoral este aglomerat traficul, pe Autostrada Soarelui, pe autostrada A4, de la la Agigea pana in zona statiunii Eforie Nord, si pe DN 39. La Agigea, se circula ingreunat pe DN39 din cauza lucrarilor care se executa la vechiul pod, doua dintre cele patru benzi fiind inchise. Soferii pot merge, pentru a evita aglomeratia, pe noul pod, apoi intra de pe DN39A in DN39, peste pasarela, la Eforie Nord.

Pe Autostrada Soarelui s-au produs mai multe tamponari, in zona Cernavoda - Medgidia, unde sambata dimineata ceata a redus vizibilitatea sub 100 de metri. In urma accidentelor s-au format coloane de masini pe tronsonul Cernavoda – Medgidia al Autostrazii Soarelui, autoturismele care s-au tamponat fiind scoase pe banda de urgenta de soferii aflati in trafic. Circulatia a fost reluata in conditii normale dupa ce in zona nu a mai fost ceata.

Un elicopter al Inspectoratului General de Aviatie survoleaza Autostrada Soarelui. In ultimele trei saptamani, in fiecare sambata, intre orele 6.00 si 9.00, pe Autostrada Soarelui s-au produs mai multe tamponari intre masini, unele in lant, cauza principala fiind nepastrarea unei distante de siguranta intre autovehicule.

Sursa foto: Dmitry Kalinovsky/shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri