Masinile oprite neregulamentar sunt o problema peste tot in lume, insa Turcia pare a fi singura tara care poate rezolva problema in mai putin de un minut.

Ca proprietar de masina sa iti vezi masina ridicata este unul dintre cele mai rele lucruri care ti se pot intampla, dar este vina ta ca ai parcat in locul nepotrivit. Ca sa iti recuperezi masina vei pierde mult timp si vei plati o amenda destul de mare, incat a doua oara mai bine cauti un loc de parcare inca 5 minute.

Turcii au gasit o metoda ingenioasa de ati ridica masina inainte sa "apuci sa scoti bani de la bancomat". In mai putin de un minut, un camion iti poate salta masina si disparea cu ea. In clipul urmator puteti vedea cum un Renault Clio parcat ilegal este ridicat de un Iveco Eurocargo de pe un aeroport din Turcia.

Camionul este o piesa minunata de inginerie, dar ar fi bine sa nu ajunga pe mana hotilor de masini, scrie motor1.com.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri