Bentley Mulsanne Extended Wheelbase, Flying Spur V8 S si Continental GT Speed Black Edition vor fi expuse anul acesta la Pebble Beach.

Cel mai luxos model Bentley Mulsanne Extended Wheelbase, isi face debutul in Statele Unite in cadrul Monterey Auto Week, din California. Limuzina este conceputa pentru cei care prefera sa calatoreasca cu sofer, oferind o experienta similara zborului cu o aeronava de lux. Mulsanne Extended Wheelbase va participa la Quail: A Motorsport Gathering pe 19 august si va fi prezenta si pe Concept Lawn, la The Lodge, pe 21 august.

bentley

Un alt model care va debuta in SUA, la Pebble Beach, este Flying Spur V8 S, lansat recent. Pozitionandu-se in gama intre Flying Spur V8 si nava amiral, W12, V8 S este modificat pentru un plus de putere si performanta, cu un randament mai bun al motorului si cu o suspensie revizuita, oferind o experienta mai precisa la condus.

La eveniment va participa si cel mai puternic model de serie Bentley din toate timpurile, Continental GT Speed Black Edition. Modelul Continental GT Speed revizuit ridica inca si mai sus standardele de exclusivitate si performanta, livrand o viteza maxima de 331 km/h, dar si un cuplu mai bun si o putere mai mare.

Pentru prima data in istoria de 97 de ani a marcii Bentley, un carlig de remorcare a fost creat ca dotare optionala pentru Bentayga si va fi testat in cadrul Monterey Auto Week. Bentayga va tracta o rulota Bowlus Road Chief pe circuitul Laguna Seca. Bowlus Road Chief este o companie cu sediul in California, specializata in productia rulotelor de lux finisate manual si cu greutate redusa.

bentley

Modele de colectie vor participa la licitatii

Modelele Bentley de colectie vor fi expuse la diferitele licitatii din Pebble Beach, dar si la renumitul Concours d’Elegance. Mai multe licitatii din cadrul evenimentului vor include modele vintage ale brandului, doua dintre acestea fiind deja evaluate inaintea licitatiei la peste 1,3 mil dolari.

Bentley Motors are sediul in Crewe si reuneste toate operatiunile de design, cercetare si dezvoltare, inginerie si productia propriu-zisa a celor patru modele – Bentayga, Continental, Flying Spur si Mulsanne. In sediul central din Crewe lucreaza aproximativ 4000 de angajati.

Bentley Bucuresti, situat pe B-dul Pipera. nr 1/x, este al 45-lea dealership al marcii britanice in Europa continentala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri