Pe site-ul InspectorAuto.ro pot fi verificati online kilometrii masinilor second-hand prin intermediul informatiilor din mai multe baze de date, kilometri fiind consemnati in diverse ocazii – revizii, accidente, inspectii tehnice, etc.

”Mereu am militat pentru o piata auto a masinilor rulate mai transparenta si mai onesta, iar acum putem oferi informatii despre istoricul kilometrajului masinilor rulate. Este o informatie pretioasa care ii poate ajuta pe clienti sa isi dea seama daca autovehiculul respectiv are kilometrii dati inapoi sau nu”, a declarat Mihai Cune, fondator si director general al InspectorAuto.ro.

Baza de date cu istoricul de kilometri al masinilor include peste sase milioane de autoturisme, cu istoric de kilometri incepand din 2007 incoace si provenite din tari precum Olanda, Belgia, Germania, Franta si Italia.

Oamenii pot afla, inainte sa plateasca, ce informatii sunt disponibile despre o anumita masina. Apoi decid daca merg mai departe si cumpara unul sau mai multe dintre rapoartele disponibile contra-cost.

De asemenea, in demersurile lor de a-si cumpara cumpara o masina second hand, oamenii pot folosi gratuit ghidulpractic de verificare a masinilor rulate lansat de InspectorAuto.ro in primul trimestru din 2016.

Site-ul InspectorAuto.ro asigura interogarea seriei de sasiu si aflarea de informatii despre istoricul de incidente al autovehiculelor, istoricul privind furtul si istoricul privind kilometri. Totodata ofera clientilor posibilitatea sa-si rezerve online, direct pe InspectorAuto.ro, un inspector care sa-i insoteasca la vizionarea masinii, in vederea verificarii ei la fata locului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri