Circulatia rutiera este ingreunata, la aceasta ora, pe Valea Prahovei, in Comarnic, Sinaia si Busteni, din cauza numarului mare de autoturisme, iar valorile de trafic pe DN 1 sunt in crestere, anunta Centrul Infotrafic din cadrul IGPR, potrivit News.ro.

Din cauza numarului mare de autoturisme, circulatia rutiera pe DN1 Ploiesti - Brasov se desfasoara, sambata, ingreunat la intrarea in localitatea Comarnic, pe sensul de urcare, pe centura statiunii Sinaia si in zona orasului Busteni. Politistii rutieri precizeaza ca valorile de trafic pe sensul catre munte sunt in crestere.

De vineri, de la ora 10.00, traficul rutier este restrictionat partial in Sinaia, pentru desfasurarea festivalului "Sinaia Forever", la care sunt asteptati zeci de mii de oameni. Circulatia este restrictionata pe Bulevardul Carol I, intre intersectia cu Bulevardul Republicii, pana la intersectia cu Strada Aosta, si total intre intersectia cu Strada Aosta pana la intersectia cu Strada Garii, potrivit Infotrafic.

De asemenea, pe Strada Spatar M. Cantacuzino se va circula in sens unic dinspre Strada Aosta catre Strada Manastirii, pe Bulevardul Carol I, pe tronsonul cuprins intre Strada Aosta si Bulevardul Republicii, circulatia fiind organizata in sens unic, pe o singura banda, in latime de 3,5 metri, dinspre Bulevardul Republicii, catre Strada Aosta.

Primaria Sinaia a anuntat ca Strada Octavian Goga, Strada Frasinului si Strada Piata Unirii vor fi inchise circulatiei rutiere, fiind permis doar accesul riveranilor si autovehiculelor de interventie ale Politiei, Pompierilor sau Serviciului de Ambulanta.

Pe Strada Aosta, de la intersectia cu Bulevardul Carol I, pana la intersectia cu Strada Spatar Cantacuzino se va circula in sens unic pe sensul de urcare, iar pe Bulevardul Ferdinand se va circula in ambele sensuri pana la intersectia cu Bulevardul Carol I. Soferii care intentioneaza sa intre in statiune vor fi indrumati sa faca acest lucru pe ruta strada Garii, DN1, viraj dreapta la kilometrul 122, Bulevardul Republicii.

Totodata, in timpul festivalului, transportul public local va fi deviat, iar statiile de pe traseele afectate vor fi desfiintate temporar. Restrictiile de circulatie vor fi ridicate duminica seara, la ora 20.00.

Sursa foto: Anton Prado PHOTO / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri