Un numar de 18 persoane au fost ranite, duminica dupa-amiaza, dupa ce un microbuz care nu a dat prioritate cand a intrat pe drumul judetean din zona localitatii galatene Schela a fost lovit de o masina si s-a rasturnat. Sapte victime au fost transportate la spital, dintre care una in stare grava, autoritatile activand planul rosu de interventie in urma accidentului, scrie News.ro.

Accidentul s-a petrecut duminica dupa-amiaza, in zona localitatii Schela din judetul Galati. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Galati, Cristina Tatulici, a declarat pentru News.ro ca microbuzul nu a acordat prioritate atunci cand a intrat pe drumul judetean, a fost lovit de o masina si s-a rasturnat.

In microbuz ar fi fost 18 persoane, toate fiind ranite, dar numai sapte au fost transportate la Spitalul din Galati, a declarat Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanta Galati.

Potrivit sursei citate, una dintre victime, o femeie, este in stare grava, cu fracturi la membrele inferioare. Directorul Serviciului de Ambulanta a mai precizat ca sase ambulante si un echipaj de transport victime multiple al SMURD au intervenit la locul accidentului, autoritatile declansand codul rosu de interventie.

Polinschi a explicat ca toate resursele echipajelor de interventie aflate la serviciu au fost mobilizate, iar in caz ca va fi nevoie vor fi chemati si salvatori care nu sunt de serviciu. Mihai Polinschi a adaugat ca, din primele informatii, nicio persoana ranita nu are viata pusa in pericol.

Sursa foto: Anton Prado PHOTO / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri