General Motors Romania, importatorul marcilor Opel si Chevrolet, va lansa in perioada 16-21 septembrie noua generatie Opel Corsa, model de clasa mica din care compania spera sa vanda peste 450 de unitati anul acesta.

"In prezent vanzarile de Corsa reprezinta 15% din totalul vanzarilor Opel, insa odata cu lansarea noii generatii speram ca procentul sa depaseasca 20%", a declarat pentru NewsIn directorul de marketing si PR al GM Romania, Cristian Oltean. Corsa a ajuns la a patra generatie. Din primele trei s-au vandut pe plan european peste 9,5 milioane de exemplare in perioada 1982-2006.

Compania spera sa vanda in acest an 450 de unitati din generatia ce urmeaza a fi lansata saptamana viitoare. Anul acesta, romanii au cumparat aproximativ 1.000 de unitati din cea de-a treia generatie Corsa.

Noul Opel Corsa a fost prezentat in premiera mondiala acum trei luni la salonul de la Londra. Opel fabrica noul model in doua locatii: Zaragoza (Spania) si Bochum (Germania). Reprezentantul GM Romania a spus ca preturile pentru noua generatie Corsa vor porni de la 9.150 de euro, cu toate taxele incluse.

Modelul va fi disponibil in cinci variante de motorizare: trei pe benzina si doua diesel-uri cu puteri cuprinse intre 60 si 125 de cai.

Opel Corsa e o masina de clasa mica a carei principali concurenti pe piata romaneasca sunt Renault Clio, Volkswagen Polo, Fiat Grande Punto si Peugeot 207. in primele noua luni ale anului 2006 au fost comercializate 7.733 de autovehicule Opel, cu 104% peste nivelul din perioada similara a anului trecut.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri