DHL Express deschide un nou centru de sortare complet automatizat la hub-ul sau de transport aerian din Leipzig si anunta ca aceasta expansiune va aduce inca 1.300 de noi angajati. In ultimii doi ani au fost si romani care s-au angajat in Germania, potrivit companiei din Romania.

Numarul total de persoane angajate de catre DHL la hub-ul din Leipzig va creste la aproximativ 4.900.

Compania de curierat international a investit peste 230 de milioane de euro pentru a-si creste capacitatea de prelucrare cu 50% pana la 150.000 de transporturi pe ora. Noile echipamente vor permite sortarea automatizata a transporturilor mai voluminoase si mai grele (pana la 170 de kilograme).

Expansiunea acopera o suprafata totala de 44.000 de metri patrati, din care 40.000 de metri patrati pentru depozitare si 4.000 mp pentru birouri.

DHL Express a investit un total de 655 milioane euro in centrul Leipzig, inclusiv costurile pentru modernizare.

DHL este de aproape 25 de ani pe piata din Romania, are 500 de angajati, opereaza cu 3 aeronave, detine o flota de peste 200 de masini si ofera o acoperire de 100% la nivel national, prin aproape 50 de locatii aflate in cele mai importante orase de pe intreg teritoriul tarii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri