Lumea auto ar putea sa explodeze din nou! Spunem asta pentru ca, dupa celebrul scandal Dieselgate, o noua acuzatie planeaza din nou asupra grupului Volkswagen. De data aceasta este vorba despre Audi. Surse din cadrul anumitor publicatii de peste ocean spun ca The California Air Resources Board (CARB) a decoperit un soft in transmisia automata a catorva masini marca Audi, conform Cars.ro

Acest dispozitiv, montat pe masina, ar activa un program de schimbare a treptelor de viteza pentru a produce mai putin dioxid de carbon in conditii reale de condus. Presa din strainatate sustine ca acest mecanism, care nu este similar cu cel care a declansat scandalul Dieselgate de anul trecut, este folosit atat la masinile alimentate pe motorina cat si la cele care au ca sursa benzina.

Atunci cand Volkswagen a recunoscut oficial ca a instalat astfel de softuri care controleaza poluarea la mai mult de 11 milioane de masini care s-au vandut in toata lumea, s-a declansat cea mai profunda criza din istoria producatorului german.

Citeste articolul integral pe Cars.ro

Sursa foto: Cars.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri