MINI Countryman ajunge in Romania in februarie 2017 la un pret de 26.580 de euro cu TVA pentru motorizarea pe benzina de 1,5 litri TwinPower Turbo 136 CP.

Fata de predecesorul sau, noul MINI Countryman este cu 20 de centimetri mai lung. Hayonul este acum controlat electronic, poate fi comandat si cu o propulsie hybrid plug-in. La interior vom avea un instrument central cu functie touchscreen pentru sistemul de navigatie si o aplicatie MINI Connected, un asistent personal.

Preturi MINI Countryman

Preturi mini countryman

Noul model vine cu o gama larga de sisteme: controlul electronic al amortizoarelor, functia Perfomance Control (control electronic pentru un plus dinamic in viraje), MINI Driving Modes (permite schimbarea comportamentului automobilului intre GREEN, MID si SPORT cu influentarea sistemelor de propulsie, transmisie, directie, amortizoare, acustica si de confort electric).

Noul Countryman dispune in standard de MINI Visual Boost (un sistem de control cu display si controller) si MINI Apps. Functia MINI Apps ofera acum posiblitatea de conectare wirless cu aplicatiile telefonului mobil, utilizatorii avand astfel disponibile in automobil aplicatii precum Deezer (pentru music on demand) sau TuneIn Radio (pentru web radio). O data instalate pe telefonul mobil, acestea sunt disponibile in interiorul masinii imediat ce s-a realizat conexiunea bluetooth intre automobil si telefon.

Disponibila standard, avertizarea de coliziune cu functie de franare in oras (Active Guard) poate fi extinsa pentru a include sistemul Driving Assistant cu tempomat activ bazat pe camera video, avertizare la pietoni cu functie de franare initiala, asistent la fazei lungi si detectare a indicatoarelor rutiere. In plus, Park Distance Control (sistem de senzori de parcare), camera pentru mers inapoi, Parking Assistant (sistem de parcare automata) si Head-Up Display sunt si ele disponibile optional.

Motorizari MINI Countryman

Pentru lansarea pe piata vor fi disponibile doua motoare pe benzina si doua propulsoare diesel, fiecare echipat cu tehnologia MINI TwinPower Turbo. Toate modele pot fi disponmibile si cu noul sistem de tractiune integrala MINI All4:

  • MINI Cooper Countryman: motor pe benzina, cu trei cilindri, capacitate: 1.499 cmc, putere: 100 kW/136 CP, cuplu maxim: 220 Nm.
  • MINI Cooper S Countryman: motor pe benzina, cu patru cilindri, capacitate: 1.998 cmc, putere: 141 kW/192 CP, cuplu maxim: 280 Nm.
  • MINI Cooper D Countryman: motor diesel, cu patru cilindri, capacitate: 1.995 cmc, putere: 110 kW/150 CP, cuplu maxim: 330 Nm.
  • MINI Cooper SD Countryman: motor diesel, cu patru cilindri, capacitate: 1.995 cmc, putere: 140 kW/190 CP, cuplu maxim: 400 Nm.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri