Dupa atatea speculatii, discutii si teasere, intr-un final avem imaginile cu noua masina a celor de la Rolls-Royce. Compania a dat publicitatii cateva poze ale viitorului SUV Rolls-Royce Cullinan si, desi masina este camuflata, putem observa atat forma cat si cateva indicii de design, conform Cars.ro.

Reprezentantii companiei britanice au declarat, atunci cand au dezvaluit si primele imagini, ca noul lor model nu va fi un SUV traditional. In plus, ei au mai spus ca masina va intra incepand cu saptamana aceasta intr-un program riguros de testari. Acestea vor continua, dupa sarbatorile de iarna, cu cateva probe care se vor desfasura la Cercul Arctic, desi masina este destinata mai ales pietei din Emiratele Arabe.

Alegerea locului de teste esta cu adevarat surprinzatoare, dar zvonurile din industrie spun ca viitorul SUV va participa, in cele din urma, si la o serie de testari in desertul din Emirate. Prototipul din imagini indica clar ca modelul va avea un corp cu cinci usi mai conventional, si ca va purta caracteristici de design specifice brandului, cum ar fi grila radiatorului impozanta si verticala ce se intinde spre o capota usor ridicata, care permite vopsirea in doua tonuri de culoare.

Citeste articolul integral pe Cars.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri