Porsche Romania va inaugura saptamana viitoare complexul Porsche Bucuresti Vest 2, dupa o investitie de 6,4 milioane euro in showroom-uri, service, si depozite de piese de schimb pentru marcile Audi si Seat.
Complexul Porsche Bucuresti Vest 2 are o suprafata totala de 30.000 metri patrati, din care suprafata construita reprezeinta 3.450 metri patrati. Porsche Romania a investit in total 6,4 milioane euro in noua reprezentanta, 5,6 milioane pentru constructie si 800.000 euro pentru amenajarile ulterioare, informeaza NewsIn.

Complexul comercializeaza automobilele marcilor Audi si Seat si detine doua showroom-uri: unul de 480 metri patrati pentru Audi si unul de 330 metri patrati pentru masinile spaniole Seat.

Porsche Romania a alocat 1.520 metri patrati pentru partea de service, suprafata din care o treime este folosita pentru reparatii, iar jumatate pentru depozitarea pieselor de schimb. Complexul are capacitatea sa ofere service pentru 12.000 de masini pe an.

Porsche Bucuresti Vest 2 este situat pe soseaua de centura a capitalei, langa comuna Chiajna. Vanzarile au inceput in iulie, iar lucrarile la partea de service s-au incheiat luna aceasta. Complexul are in total 60 de angajati.

Porsche Bucuresti Vest 2 este al patrulea dealer propriu pe care compania il deschide in Bucuresti, dupa Porsche Bucuresti Aviatiei, Porsche Bucuresti Nord si Porsche Bucuresti Vest 1 - complex inaugurat in aprilie, dupa o investitie de 8 milioane euro.

Compania a investit peste 30 milioane euro pentru cei patru dealeri proprii din capitala. Porsche Romania a investit impreuna cu partenerii sai din tara 84 milioane euro intre 1998 si 2005, iar pentru acest an si-a facut un plan de investitii de 40 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri