Citroen a lansat in Romania monovolumul de sapte locuri C4 Picasso, model produs in orasul spaniol Vigo si lansat luna aceasta la salonul de la Paris, a anuntat Automotive Trading Services (ATS), importator unic Citroen in Romania.
Producatorul considera ca atuurile noului model tin de parbrizul mare ce ofera o vizibilitate foarte buna soferului si de cele sapte locuri din habitaclu.
Modelul este disponibil in patru variante de motorizare: doua diesel si doua pe benzina, cu puteri cuprinse intre 110 si 143 de cai putere. Preturile cu toate taxele incluse sunt cuprinse intre 21.146 si 29.765 euro, in functie de dotari si motorizare, informeaza NewsIn.

C4 Picasso face parte din segmentul vehiculelor MPV, asa - numitele si "vehicule multi-propuse", masini care sunt mai flexibile decat alte tipuri de vehicule, deoarece scaunele se pot rabata sau chiar scoate afara, capota e mai scurta, masinile sunt mai inalte, iar pasagerii au mai mult spatiu interior decat la break-uri la sedan-uri.

C4 Picasso concureaza pe piata romaneasca cu Renault Grand Scenic, Opel Zafira sau Ford Focus C-MAX. Citroen a intrat pe segmentul MPV acum sapte ani, odata cu lansarea lui Xsara Picasso, predecesorul modelului lansat acum. Xsara Picasso are cinci locuri (cu doua mai putin decat C4 Picasso) si s-a vandut in peste 1,5 milioane de exemplare pe plan mondial din momentul lansarii.

in Romania, ATS Citroen a vandut 84 de unitati Xsara Picasso, iar in primele noua luni ale acestui an s-au vandut 47. Tinta cumulata de vanzari pentru Xsara Picasso si C4 Picasso este de 150 unitati pentru anul in curs.
Citroen a lansat modelul C4 in urma cu doi ani ca succesor al lui Xsara. C4 e comercializat in varianta berlina si coupe in Romania. Reprezentantii Citroen au spus ca noul C4 Picasso este un model cu totul nou, nu doar o simpla versiune MPV a lui C4. In primele noua luni s-au vandut 2.607 vehicule Citroen in Romania, cu 6% mai mult decat in perioada similara a anului trecut.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri