Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere modifica tarifele rovinietelor, pentru clasele C,D,E,F, incepand cu data de 20.01.2017 ora 00:00.

Pentru unele perioade de timp, in cazul vehiculelor comerciale, tarifele vor fi mai mici cu 20-38% incepand cu 20 ianuarie. Taxa de drum (rovinieta) se va plati din 20 ianuarie si pentru doua categorii noi, G (vehicule transport persoane intre 9 si 23 locuri) si H (vehicule transport persoane peste 23 de locuri), scrie Transport Times.

Pentru autovehiculele cu masa totala cuprinsa intre 7,5 tone si 12 tone, pentru o perioada de 7 zile, tariful scade cu 20%, de la 35 la 28 de euro, pentru 30 de zile pretul scade cu 38%, de la 91 la 56 euro, iar pentru o perioada de 90 de zile, tariful scade de la 210 la 160 euro.

Conducatorii auto, care nu detin o rovinieta valabila, pot fi sanctionati cu amenzi de pana la 4.500 de lei.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri