Euro NCAP prezinta primele teste din 2017 realizate pe modelele Volvo S90, V90 Estate si coupe-ul american Ford Mustang.

Volvo S90 si V90 Estate - 5 stele

Protectie adulti 95%, copii 80%, pietoni 76%

Noile modele Volvo S90 si V90 Estate au primit tehnologiile avansate ale SUV-ului XC90 si au facut impresie buna in toate domeniile de evaluare ale Euro NCAP. Sistemul de franare automat de urgenta pentru autoturisme si pietoni disponibil in standard a reactionat deosebit de bine la testele Euro NCAP, iar vehiculele ofera, de asemenea, si sistemele de asistenta pentru a mentine banda de circulatie sau viteza de deplasare.

Ford Mustang 5 litri 435 CP - 2 stele

Protectie adulti 72%, copii 32%, pietoni 64%

In contrast, iconicul muscle car Ford Mustang a obtinut un rating de doua stele pentru siguranta, avand un scor mic la toate categoriile si o lipsa ingrijoratoare de echipamente de siguranta.

La testele frontale, ambele airbag-uri fata au fost umflate insuficient pentru a retine in mod corespunzator ocupantii, iar centurile de sigurata fara pretensionare au oferit protectie slaba pasagerilor spate. Pasagerii spate au avut protectie slaba la nivelul capului si al pieptului.

La impactul lateral, protectia oferita de scaunele si de tetierele Ford Mustang a fost considerata slaba.

Ford spune ca modelul Mustang va fi disponibil la sfarsitul acestui an cu asistentul pentru pre-coliziune si sistemul Lane Assist Keep in standard.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri