Tunerii germani de la Manhart sunt cunoscuti pe plan global datorita proiectelor senzationale care au ca rezultat cele mai puternice modele ale BMW, conform Cars.ro.

Cea mai recenta lucrare se bazeaza pe o masina pe care multi o numesc ca fiind cea mai buna din gama M din istorie. Este vorba, asa cum v-ati dat deja seama, de modelul BMW M2.

Intr-o maniera tipica pentru Manhart, echipa de specialisti germani a lucrat cu rigurozitate pentru a se asigura ca masina isi pastreaza caracteristicile de condus, ducand totul la un nivel extrem. Rezultatele, asa cum se pot vedea si in imaginile de mai sus, sunt unele care ii fac pe cei interesati sa pofteasca, daca putem spune asta. Asadar, faceti cunostinta cu BMW M2 MH2 Manhart!

Citeste articolul integral pe Cars.ro.

Sursa foto: Cars.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri