DKV Mobility Service Group a inregistrat anul trecut un business in crestere la 6,3 miliarde de euro, ca urmare a extinderii retelei cu aproximativ 5.000 de noi statii de carburanti in Europa.

Acest rezultat reprezinta un avans cu 8,6% comparativ cu cel din 2015, cand compania a avut vanzari de 5,8 miliarde de euro.

„2016 este un nou an foarte bun si pentru DKV Euro Service Romania. DKV Card si DKV Toll sunt principalele produse din portofoliul nostru, insa toate serviciile noastre, inclusiv recuperarea TVA-ului si a accizelor, au crescut semnificativ in Romania”, a declarat Robert Vass, Country Manager Romania si Ungaria.

Anul trecut a marcat si o lansare importanta in Romania, taxa de drum din Belgia, care a fost introdusa cu succes clientilor DKV Euro Service, in ciuda provocarilor operatorului oficial. DKV Euro Service continua sa monitorizeze atent schimbarile sistemelor de taxe de drum din Europa si va fi printre primii care sa asigure o tranzitie usoara tuturor clientilor, la momentul potrivit.

„Am observat si o crestere importanta a numarului de clienti care folosesc DKV Cockpit, platforma online pe care am dezvoltat-o pentru a le oferi clientilor un instrument eficient si autonom de administrarea a serviciilor pe care le folosesc”, a adaugat Vass.

In 2016, DKV a adaugat aproximativ 5.000 de noi statii de carburanti retelei sale din Europa si a devenit partener oficial pentru operatori de taxe de drum din mai multe tari europene.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri