Am tot vorbit in ultima vreme despre modelele care urmeaza sa fie lansate in cadrul editiei din acest an a Salonului Auto de la Geneva, editie care va debuta in mai putin de doua saptamani. Dar nu numai marii producatori s-au pregatit pentru show-ul din capitala Tarii Cantoanelor, cat si cele mai importante ateliere de tuning. Vorbim astazi despre specialistii de la TechArt, care se pare ca ne-au pregatit surprize interesante pentru primavara aceasta.

Specialistii in tuning de la TechArt spun ca vor aduce pe scena de la Geneva doua dintre cele mai noi modele la care au lucrat in ultimul timp: Porsche 718 Cayman, respectiv 718 Boxster. Ambele modele au fost echipate cu mai multe elemente exclusiviste atat la exterior, cat si la nivelul habitaclului interior. De asemenea, cei de la TechArt le-au adus imbunatatiri si la nivelul motorizarii tehnice, ceea ce rezulta in performante mai bune. Haideti sa vedem despre ce este vorba in randurile care urmeaza.

Citeste articolul integral pe cars.ro.

Sursa foto: Caracarafoto / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri