Continental Brasov va angaja in martie si aprilie peste 180 de persoane intrucat fabrica va ajunge la capacitate maxima si va produce peste 10 milioane de unitati de alimentare cu combustibil pe an, elemente care ajuta la reducerea emisiile de dioxid de carbon (CO2) ale masinilor.

„Echipa noastra are acum 40 de membri si suntem responsabili de partea de asamblare a unitatii de alimentare. Cu 20 de colegi noi, pe care sa-i pregatim pentru acest proces de productie, am completa echipa si am fi mult mai eficienti", a declarat Claudiu Dolhascu, supervizorul uneia dintre liniile de productie.

Si alte echipe sunt intr-un proces de crestere similar. De aceea, in aceasta perioada, angajatii din ariile tehnice si de resurse umane din Continental Brasov participa la diverse evenimente de recrutare din oras.

Recrutari vor fi facute si la Targul locurilor de munca organizat in 30 – 31 martie la Hotel ARO sau cu ocazia Caravanei Continental ce se organizeaza cu regularitate in Brasov, Codlea, Vulcan, Rasnov, Cristian, Zarnesti, Bran, Moieciu, Sacele,Tarlugeni, Poiana Marului.

Sursa foto: ESB Professional / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri