Anul 2017 reprezinta un an important pentru cehii de la Skoda, acestia hotarandu-se in cele din urma sa isi faca intrarea in segmentul masinilor electrice. Primul pas in acest sens va fi facut luna urmatoare, ocazie cu care va fi prezentat conceptul din care acest prim model electric se va inspira. Primul automobil electric din gama producatorului de la Mlada Boleslav va fi un SUV de dimensiuni compacte, iar conceptul acestuia va fi prezentat in cadrul Salonului Auto de la Shanghai.

Chiar daca mai avem putin de asteptat pana la deschiderea Salonului Auto din China, stim deja la acest moment numele pe care il va avea conceptul primului model electric al celor de la Skoda: Vision E Concept. Si, ca sa ne faca un pic mai atenti la ceea ce urmeaza, reprezentantii constructorului ceh au decis deja sa ne arate primele schite ale prototipului. Asadar, sa aruncam o privire la ceea ce ne-au lasat sa vedem cei de la Skoda pentru acest moment si sa vedem ce surprize ne pregatesc acestia.

Citeste articolul integral pe Cars.ro

Sursa foto: Cars.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri