UPS extinde programul de expeditii internationale de marfuri periculoase, adaugand peste 400 de noi categorii de marfuri acceptate in reteaua proprie de transport aerian si mai multe de 300 de produse prin intermediul retelei rutiere din Europa.

UPS a luat aceasta decizie pentru ca tot mai multe companii din diferite industrii solicita transportul unor produse care sunt clasificate ca marfuri periculoase. Companiile din sectorul medical trebuie sa transporte substante chimice pentru a curata echipamentul de laborator.

Companiile de productie industriala transporta vopsea, gaze comprimate, adezivi si baterii, pe langa alte marfuri. UPS poate sprijini acum activitatea acestor companii, transportand acest tip de marfuri in 36 de tari.

UPS utilizeaza aplicatii tehnologice pentru a simplifica transportul coletelor, care respecta liniile directoare emise de Asociatia Internationala de Transport Aerian, Departamentul de Transport al SUA, Acordul European pentru marfuri periculoase si Organizatia Internationala a Aviatiei Civile, o agentie specializata a ONU.

Clientii UPS pot folosi solutia UPS Worldship pentru a verifica daca transporturile de marfuri periculoase indeplinesc toate cerintele in vigoare si notifica UPS cand transporturile sunt pregatite pentru procesare.

Reteaua integrata de transport a companiei utilizeaza ambalaje etanse, containere rezistente la foc si invelitori de protectie impotriva incendiilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri