De ce construiesc producatorii de masini modele de genul acesta? N-avem un raspuns concret, dar suntem siguri ca nu pentru a castiga bani gramada. Noul Challenger SRT Demon nu se va vinde in multe exemplare, dar producatorul spera sa atraga atentia asupra altor modele, mai accesibile, din variantele performante pe care le are pe piata.

Cat de nebuna este aceasta masina? Ei bine, cei de la Dodge spun ca modelul va stabili, pentru inceput, un nou record Guinness la capitolul cea mai lunga distanta parcursa la start doar pe rotile din spate: aproape un metru. Se pare ca Demon este o masina atat de rapida incat a fost deja interzisa din cursele de viteza, pentru ca nu este echipata corespunzator pentru astfel de evenimente.

Citeste articolul integral pe Cars.ro

Sursa foto: Cars.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri