Noul Dodge Challenger SRT Demon este sursa multor discutii de la debutul sau oficial. Fanii devotati Tesla par mai hotarati, accentuand ideea ca impresionantele cifre de acceleratie ale modelului (2,3 secunde pana la 60 de mph) nu le depasesc pe cele ale lui Model S P100 D, care a stabilit un nou record la acest capitol, 2,28 secunde.

Conform specialistilor, in aceleasi conditii in care modelul Tesla a ajuns la rezultatul de care vorbeam mai devreme, noul Dodge Challenger SRT Demon il va depasi.

Cum se explica acest fenomen? Mai ales ca am spus deja ca masina accelereaza pana la 60 de mph (96 km/h) in 2,3 secunde? Corect, dar ce nu am spus inca este ca acest lucru se intampla la plecarea de pe loc. Daca pleaca din miscare (pentru a indeplini aceleasi conditii ca Tesla), si nu vorbim despre viteza, acest nou model este cu mult mai rapid, conform presedintelui FCA America, Tim Kuniskis.

Citeste articolul integral pe Cars.ro

Sursa foto: Cars.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri