In primele noua luni din 2006 Chevrolet a vandut in Romania 4.947 de autoturisme, inregistrand o crestere de 46% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Din cele 6 modele Chevrolet prezente in Romania, modelele Spark si Aveo au inregistrat evolutii spectaculoase.
Modelul Spark, prezent in clasa mini pe piata auto, este cea mai vanduta masina din clasa sa intre automobilele de import, cu 1.372 unitati vandute in primele noua luni din 2006. Modelul Aveo, lansat in luna martie a acestui an, se pozitioneaza pe locul 5 in topul celor mai vandute masini din clasa sa, cu 2.617 unitati vandute.

Chevrolet are doua modele populare consacrate deja pe piata din Romania, care sunt foarte bine pozitionate in segmentele mini si compacta, segmente in permanenta crestere. in plus, Chevrolet investeste continuu in campanii de promovare si marketing inovativ care atrag atentia asupra avantajelor modelelor oferite de noi, a motivat evolutia buna a Chevrolet Domnul Cristian Oltean, Director de Marketing si PR, General Motors Romania.

Rate de peste 55.000 de euro platite de Chevrolet pentru clientii sai. O campanie atipica derulata de Chevrolet, si care a contribuit la obtinerea rezultatelor foarte bune in primele 9 luni, este cea mai recenta promotie: "Un an ia-ti gandul de la rate!". Toate persoanele care, in perioada 1-30 septembrie, au semnat unul sau mai multe contracte de achizitionare a autoturismelor Chevrolet au avut sansa de a castiga ratele pe un an de zile. Campania a desemnat 26 de castigatori dintre care 19 au achizitionat modelul Aveo, 6 modelul Spark si unul modelul Captiva. Chevrolet va plati pentru cei 26 de castigatori ratele pentru primul an, valoarea totala a acestora fiind de 55.570 euro.

Chevrolet in 2007

Chevrolet pregateste lansarea de noi motorizari in 2007: o noua motorizare diesel pentru Captiva de 127 cp si, in premiera, motorizari diesel pe gama Lacetti (127 cp) si pentru modelul Epica (150 cp).

Gama Chevrolet se afla pe pozitia 11 pe piata auto romaneasca si acopera aproape toate segmentele de piata: Spark - clasa mini, Aveo - clasa mica, Lacetti - clasa compacta, Epica - clasa mare, Captiva - clasa SUV. Pana la finalul acestui an, Chevrolet se asteapta sa vanda peste 7.000 de masini si sa atinga o cota de piata de peste 2,5%.

Chevrolet este prezent pe piata romaneasca din 2003 si are unitati de vanzare si service in toata tara prin intermediul celor 20 de distribuitori. Chevrolet, alaturi de Opel, este reprezentat in Romania prin General Motors.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri