Volvo a decis sa nu dezvolte o noua generatie de motoare diesel ca urmare a costurilor prea mari pentru reducerea emisiilor de oxid de azot.

Volvo a lansat actuala generatie de motoare diesel in 2013 si estimeaza ca acestea vor continua sa echipeze modelele din gama pana in preajma anului 2023.

La vremea respectiva constructorul suedez nu va mai avea insa motorizari diesel, intrucat Volvo a decis sa nu dezvolte o noua generatie. Explicatia are legatura cu viitoarele norme de poluare, intrucat costurile asociate reducerii emisiilor de oxid de azot (NOx) sunt considerate prea ridicate pentru a fi justificate.

Citeste articolul integral pe Automarket.ro

Sursa foto: Automarket.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri