Circulatia rutiera va fi restrictionata sambata in centrul Capitalei, incepand cu ora 7.30, pentru desfasurarea mai multor evenimente - Marsul Diversitatii, Marsul Normalitatii, Marsul Primaverii, Crosul Universitatii, tur ciclist si spectacol organizat de Teatrul Nottara in aer liber, scrie News.ro.

Astfel, sambata, intre orele 7.30 si 13.00 va avea loc Crosul Universitatii pe traseul Bulevardul Mihail Kogalniceanu, intre strazile Vasile Parvan si Splaiul Independentei (inchidere totala), Splaiul Independentei, intre Podul Operei si Podul Cotroceni (inchidere totala), Soseaua Cotroceni, intre Pod Cotroceni si Soseaua Grozavesti (inchidere totala), Bulevardul Iuliu Maniu, intre Soseaua Grozavesti si Strada Lujerului (banda III de circulatie), Bulevardul Vasile Milea, la intersectia cu Bulevardul Iuliu Maniu, Soseaua Grozavesti, Bulevardul Geniului, la intersectia cu Bulevardul Iuliu Maniu, Splaiul Independentei, la intersectia cu Soseaua Cotroceni si Strada Constantin Noica (se restrictioneaza traficul rutier doar pe perioada trecerii participantilor).

Politistii recomanda ocolirea zonelor in care se desfasoara crosul pe ruta Bulevardul Natiunile Unite - Strada Izvor - Soseaua Panduri - Bulevardul Timisoara.

In intervalul 8.00 - 10.00 va avea loc un tur ciclist pe traseul Fantana Miorita - DN1 - Piata Presei Libere - Soseaua Kiseleff (axul central) - Arcul de Triumf - Soseaua Kiseleff - Piata Victoriei - Bulevardul Aviatorilor - Piata Charles de Gaulle - Bulevardul Constantin Prezan - Arcul de Triumf - Soseaua Kiseleff (axul central) - Piata Presei Libere - D.N.1 - Clubul Diplomatilor.

Pe aceste strazi va fi blocata prima banda de circulatie, pe care se vor deplasa participantii.

Intre orele 10.50 si 11.30, se va desfasura evenimentul sportiv Marsul Primaverii pe traseul sediul Ambasadei Republicii Turcia la Bucuresti, Calea Dorobanti pana la intersectia cu strada Scoala Floreasca si retur. Deplasarea participantilor se va face pe prima banda de circulatie, precizeaza politistii.

Intre orele 12.00 si 14.30 se va desfasura Marsul Normalitatii, pe traseul Piata Victoriei - Bulevardul Lascar Catargiu - Piata Romana - Bulevardul Magheru - Bulevardul Nicolae Balcescu - Piata Universitatii - Bulevardul I.C. Bratianu - Strada Halelor - Splaiul Independentei - Aleea Dealul Mitropoliei.

Benzile I si II de circulatie vor fi blocate.

De asemenea, intre orele 17.00 si 19.30, traficul rutier va fi restrictionat pe Soseaua Kiseleff de la Piata Arcul de Triumf pana la Piata Victoriei si pe strazile care acced in Soseaua Kiseleff, pentru Marsul Diversitatii.

Politistii recomanda ocolirea pe ruta Piata Arcul de Triumf - Bulevardul Maresal Constantin Prezan - Piata Charles de Gaulle - Bulevardul Aviatorilor - Piata Victoriei.

Tot sambata, Teatrul Nottara va organiza un spectacol de muzica si dans pe Bulevardul Gheorghe Magheru, intre 16.00 si 18.30, astfel ca se va restrictiona traficul rutier pe banda I de circulatie de pe Bulevardul Gheorghe Magheru, sensul catre Piata Romana, intre Strada Pictor Arthur Verona si Strada George Enescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri