Bridgestone Europa anunta o crestere medie a preturilor pe categorii de 3% la anvelopele pentru autoturisme, autoutilitare si SUV-uri, valabila pentru toate marcile companiei, data fiind majorarea semnificativa din ultimele 12 luni a costurilor materiilor prime.

Majorarea va fi aplicata de la 1 iulie 2017. In timp ce cresterile initiale ale costurilor au fost partial acoperite de optimizarea operationala si de majorarea preturilor aplicata la inceputul anului, cresterea costurilor pentru materiile prime din ultima vreme a necesitat aceasta actiune.

Compania va continua sa monitorizeze indeaproape costurile materiilor prime pentru a se asigura ca va dezvolta si livra anvelope inovatoare si solutii conexe.

Bridgestone EMEA, cu sediul central in Bruxelles, Belgia, este o filiala detinuta de Bridgestone Corporation, cu sediul in Tokyo, cel mai mare producator de anvelope si produse din cauciuc din lume.

Bridgestone EMEA opereaza in peste 60 de tari si are peste 18.200 de angajati. La nivelul intregii regiuni, compania detine 14 fabrici, un centru de Cercetare & Dezvoltare si un centru de testare. Anvelopele premium ale Bridgestone EMEA sunt vandute in Europa, Orientul Mijlociu, Africa si la nivel global.

Sursa foto: ricochet64 / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri