Te-ai gandit vreodata unde ai parca un bolid de sute de mii de euro daca ar fi al tau? Stiu ca multi dintre voi va ganditi ca cine isi permite un asemenea automobil, poseda cu siguranta si o vila cu garaj in care isi poate adaposti bijuteria pe patru roti. Dar iata ca se pare ca nu este chiar asa, intrebarea mea existand si in randul unor proprietari de automobile de lux din Londra.

Solutia a venit din partea unei companii britanice care a construit un garaj subteran, a carui adresa nu este cunoscuta decat de un numar restrans de persoane. Si se pare ca nu este singurul garaj de acest fel construit de aceasta companie, mai existand unul si undeva in afara Londrei. Garajul se numeste Windrush si adaposteste numeroase automobile de lux care au preturi cuprinse intre cateva sute de mii si cateva milioane de euro. Asadar, este de inteles de ce locatia garajului este tinuta secret de compania care l-a construit!

Citeste articolul integral pe Cars.ro

Sursa foto: Cars.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri