Proleasing Motors, dealer autorizat BMW, a devenit din luna iunie, reprezentat BMW i, avand dreptul de a comercializa si repara modelele de automobile electrice BMW i3 si BMW i8.

Compania a inregistrat deja 5 comenzi pentru BMW i3 si este in discutii avansate pentru o prima comanda de BMW i8.

“Suntem convinsi ca mobilitatea electrica este o parte esentiala a viitorului tehnologic, dar si al nostru, ca societate”, a declarat Lucian Alexe, director general al Proleasing Motors.

Pentru a deveni reprezentant BMW i, dealerul a realizat cateva investitii. Pentru divizia de service, s-a investit in noi module de diagnoza auto si echipamente speciale pentru interventie, pentru ca activitatile de reparatie auto sa fie asigurate si pentru cele doua modele din familia BMW i la aceleasi standarde cu care brandul si-a obisnuit consumatorii. Personalul tehnic, dar si cel non-tehnic din cadrul companiei au participat la sesiuni speciale de training, fiind pregatiti pentru a cunoaste in detaliu toate specificatiile familiei BMW i.

In 2016, Proleasing Motors a comercializat un numar de 855 automobile noi, din care, 198 de unitati au fost marca BMW. Cel mai vandut model BMW anul trecut a fost BMW X5, cu 32 de unitati vandute. Proleasing Motors este de 16 ani dealer si service autorizat pentru brandul Ford - prin centrele integrate din Ploiesti, Buzau si Targoviste, si de 4 ani pentru marca BMW.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri