Liderul pietei de curierat din Romania, FAN Courier, a anuntat astazi ca se va putea plati cu cardul la toti curierii, in anumite puncte, incepand de astazi.

Astfel, vei putea plati la livrare, prin card, catre toti curierii FAN din Bucuresti si in toate sediile companiei din tara.

“Este important sa stii ca aceasta optiune de plata trebuie acceptata si activata de catre clientul expeditor”, conform FAN Courier.

SymphoPay a proiectat, dezvoltat si integrat intreaga solutie de plati mobile pentru FAN Courier. "Unicitatea consta in faptul ca pe acelasi POS, se pot procesa mai multi comercianti, iar pentru fiecare in parte se pot integra bancile cu care lucreaza", spune Daniel Nicolescu, fondator si CEO al SymphoPay.

El completeaza si spune ca este probabil cel mai mare proiect in industria de plati, intr-o piata de peste 2 miliarde euro unde cash-ul acopera 90%.

DPD, unul dintre principalii concurenti ai FAN Courier, a implementat inca de anul trecut plata cu cardul la livrare prin POS Mobil, urmand ca, in curand, sa extinda acest serviciu la nivel de tara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri