Executivul si-a dat acordul pentru deshiderea unui punct de trecere a frontierei romano-sarbe intre localitatile Otelec si Srbsk Itebej, pe canalul Bega.

”Punctul international de trecere a frontierei va fi deschis pentru navigatia pe apa, trafic pietonal si pentru biciclete, fiind amplasat intre localitatile Otelec din Romania si Srbsk Itebej din Republica Serbia. Pentru moment, nu se are in vedere efectuarea de lucrari de investitii, constructii, amenajari ori montarea de instalatii in zona de cale navigabila interioara”, informeaza Guvernul, potrivit News.ro.

Punctul de trecere a frontierei va fi deschis zilnic, in intervalul orar 08.00-12.00 (ora Romaniei), respectiv de la ora 07.00 la 19.00 (ora Republicii Serbia). De asemenea, partile pot conveni, la solicitarea oricareia dintre ele, ca punctul de trecere a frontierei Otelec – Srbsk Itebej sa functioneze in afara orelor de program prevazute mai sus.

Prin noul punct de trecere va fi interzis transportul marfurilor periculoase, al animalelor vii si al produselor supuse controlului fitosanitar este interzis prin acest punct de frontiera.

Sursa foto: Christian Mueller / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri