Mercedes-Benz lanseaza noua Clasa E Cabrio cu 4 locuri si acoperis textil, disponibila in showroom-uri incepand cu luna septembrie, cu preturi pornind de la 54.228 de euro.

Noua Clasa E Cabrio este considerabil mai mare fata de versiunea predecesoare si este disponibil in premiera cu transmisia integrala 4MATIC si cu suspensia pneumatica Air Body Control, aflate deja in echiparea versiunii berline a Clasei E.

Printre inovatiile aduse de noua Clasa E Cabrio se numara integrarea cu diverse functii ale smartphone-urilor, precum incarcarea fara fir (wireless charging) si deblocarea digitala a portierelor (in functie de piata), cat si afisajul Widescreen Cockpit si cele mai noi sisteme de asistenta ale Clasei E.

Acoperisul textil izolat acustic si actionat electric este disponibil standard in culorile maro inchis, albastru inchis, rosu sau negru. Structura sa, utilizand mai multe straturi izolatoare, le permite ocupantilor sa poarte convesartii cu lejeritate chiar si atunci cand masina ruleaza la viteza mare, asigurand totodata un nivel ridicat de control al temperaturii la interior.

La cerere, modelul Cabrio poate fi echipat suplimentar cu Aircap - sistem electric de limitare a curentilor de aer - si Airscarf - sistem de incalzire la nivelul gatului - pentru a imbunatati confortul pasagerilor, la rularea cu acoperisul coborat.

Simultan cu lansarea pe piata a noului model, Mercedes-Benz a pregatit si o versiune aniversara a Clasei E Cabrio, celebrand primul model decapotabil al seriei, lansat in urma cu 25 de ani. Sunt disponibile culorile „rebelitte red” sau „iridium silver”, in combinatie cu acoperisul textil de culoare rosu inchis.

Scaunele din piele Nappa si elementele decorative rombice in culoarea „macchiato beige” confera senzatia de rafinament la interior. Dotarile editiei aniversare includ sistemul adaptiv de spalare a parbrizului Magic Vision Control, pachetul Cabrio Comfort cu incalzire Airscarf si sistemul automat de oprire a curentilor Aircap, plus peretele separator de portbagaj, complet automatizat. Dotarile standard includ, de asemenea, roti din aliaj usor de 20 de inci si pachetul Air-Balance.

Simbolurile "25th Anniversary" disting editia aniversara, acestea putand fi regasite pe aripile si pe consola centrala a Clasei E Cabrio. Costul suplimentar pentru editiile speciale ale Clasei E Cabrio se ridica la 11.305 de euro sau 12.138 de euro, cu TVA, in functie de motorizare.

La lansarea pe piata, exista initial o gama de motoare pe benzina si diesel, inclusiv versiunile cu tractiune integrala permanenta 4MATIC pentru prima data.

Preturi si date tehnice Mercedes-Benz Clasa E Cabrio

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri