Porsche a dat startul productiei noului Panamera Sport Turismo la fabrica din Leipzig, primele vehicule pentru clienti au intrat pe linia de asamblare. Gama de motorizari are puteri de pana la 550 CP.

”Demararea productiei pentru noul Sport Turismo confirma rolul principal al fabricii din Leipzig in producerea de variante de model ce incorporeaza tehnologii extrem de complexe”, spune Gerd Rupp, Presedintele Consiliului Executiv al Porsche Leipzig GmbH.

Porsche a extins fabrica din Leipzig, inaugurand, anul trecut, o unitate complet noua pentru gama de modele Panamera. Investitia de 500 de milioane de euro a inclus si un nou centru de calitate care ofera asistenta in timpul demararii productiei pentru noile modele.

Panamera Sport Turismo si-a sarbatorit premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva, in martie 2017.

Cu un hayon de mari dimensiuni, un portbagaj cu un prag coborat, un volum mai mare al compartimentului pentru bagaje si 4 + 1 locuri, noul model Panamera ofera combinatia perfecta intre utilitate zilnica si flexibilitate maxima.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri