Toyota Romania lanseaza Auris Hybrid Black Edition, model care iese in evidenta prin plafon si oglinzi in culoare neagra, jante din aliaj 17'' cu design dinamic, spoiler negru si antena neagra in forma de aripioara de rechin, grila frontala neagra, scaune sport cu tapiterie Alcantara sau geamuri fumurii.

Motorizarea este 1,8 litri benzina 99 CP, care functioneaza impreuna cu un motor electric de 82 CP. Puterea totala a Auris Hybrid Black Edition este de 136 CP. Pretul porneste de la 23.800 euro cu TVA.

Masina vine cu Toyota Safety Sense, care include 4 tehnologii active inovatoare, cu scopul de a reduce accidentele si de a oferi un mediu confortabil si sigur de condus:

  • Sistemul Pre-coliziune: este prevazut cu o camera video si senzori-laser, care monitorizeaza masinile din fata, pentru a evita coliziunile. In cazul posibilitatii producerii unui accident, sistemul anunta prin semnale audio/video, activand, in acelasi timp, asistenta de franare.
  • Alerta Depasire Banda. Pentru ca foloseste o camera video, aceasta tehnologie anunta, tot prin semnale audio si video, daca banda a fost depasita fara a semnaliza in prealabil, ajutand, astfel, soferul sa mentina corect pozitia masinii.
  • Asistenta rutiera. Monitorizeaza semnele de circulatie de pe sosea, afisand, pe display-ul TFT, informatii utile precum limita de viteza sau alte restrictii si anunta audio/video daca nu au fost respectate indicatoarele de catre soferul autoturismului.
  • Faza lunga automata. Conceput sa optimizeze vizibilitatea in timpul noptii, sistemul detecteaza automat luminile masinilor din sens opus, urmarind simultan iluminarea stradala, in timp ce trecerea de la faza lunga la faza scurta sau invers se face automat.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri