In urma cu cativa ani, inchiderea centralizata sau geamurile electrice erau dotari considerate de lux. Astazi, aceste caracteristici vin in dotarile standard ale masinilor, iar cercetarile avansate si tehnologiile ne ofera acum „bunatati” si caracteristici mult mai avansate.

Vezi mai jos cateva dotari cool pe care le puteti pune pe masini, astfel incat sa puteti spune ca detineti o masina de ultima fita.

Faruri cu tehnologie laser

Cei de la BMW au dezvoltat aceasta tehnologie, care si-a facut debutul pe modelul i8 si pe noua Serie 7. Farurile cu tehnologie laser au fost lansate cu ocazia celebrarii Anului Luminii. Aceste faruri au o putere mai mare, iar avantajul este ca nu degaja caldura.

Citeste articolul integral pe Cars.ro

Sursa foto: Cars.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri