Circulatia tramvaielor pe linia 41 din Capitala va fi suspendata sambata si duminica pentru revizia tehnica anuala, iar pentru preluarea calatorilor de pe acest traseu Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) infiinteaza linia de autobuze 641, care va circula intre terminalele ”Piata Presei Libere” si ”Ghencea”, scrie News.ro.

Potrivit RATB, pentru executarea reviziei tehnice anuale pe traseul liniei 41, in zilele de sambata si duminica circulatia tramvaielor se suspenda.

Pentru preluarea calatorilor de pe acest traseu, compania infiinteaza linia de autobuze 641, care va functiona intre terminalele ”Piata Presei Libere” si ”Ghencea”, pe Bd. Marasti, Bd. Maresal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Sos. Crangasi, Str. Virtutii, Pasajul Lujerului, Str. Brasov, Bd. Ghencea.

Pe sensul catre terminalul ”Ghencea’’ autobuzele vor opri in statiile amplasate in zona Institutului de Agronomie si dupa intersectia cu Str. Alexandru Constantinescu, in statiile amplasate dupa intersectia cu Bd. Ion Mihalache, respectiv inainte de Pasajul Grant, pe Sos. Crangasi si Str. Virtutii, in statiile corespunzatoare liniei 178 si in noua statie situata inainte de Bd. Uverturii. De3 asemenea, pe Str. Brasov se va opri in statiile corespunzatoare liniei liniilor 105, 173 si 221, precum si in noua statie situata dupa intersectia cu Bd. Timisoara, iar in terminalul ”Ghencea’’, in statiile corespunzatoare liniei 221.

Pe celalalt sens, catre Piata Presei Libere, autobuzele vor opri pe Str. Brasov, in statiile corespunzatoare liniilor 105, 173 si 221, precum si in noile statii situate dupa intersectia cu Drumul Taberei, respectiv inainte de Bd. Timisoara. De asemenea, se va opri, pe Str. Virtutii, in noua statie amplasata dupa intersectia cu Bd. Uverturii, apoi in statiile corespunzatoare liniei 178. Pe Sos. Crangasi se va opri in statiile corespunzatoare liniei 178, pe Str. Turda in noua statie amplasata dupa Pasajul Grant, pe Bd. Maresal Alexandru Averescu in noua statie amplasata dupa intersectia cu Bd. Ion Mihalache, iar pe Bd. Marasti in noua statie amplasata dupa intersectia cu Str. Alexandru Constantinescu, apoi in statiile corespunzatoare liniei 330. In terminalul ”Piata Presei Libere’’ autobuzele vor opri in statiile corespunzatoare liniei 449.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri