Proleasing Motors, dealer autorizat pentru marcile Ford si BMW si dealer auto rulate multi-marca, prin platforma rulate-proleasing.ro, a depasit, dupa primele sase luni ale anului, pragul de 500 de automobile noi livrate, iar cifra de afaceri a depasit 14 milioane de euro, conform previziunilor grupului auto.

Divizia de vanzari automobile noi marca Ford a inregistrat cea mai dinamica evolutie, cu 45% crestere fata de valorile raportate in aceeasi perioada a anului anterior, potrivit companiei.

"Prima jumatate a anului 2017 a fost o perioada pe care, intr-un cuvant, as numi-o „echilibrata”. Am beneficiat de lansarea in prima parte a anului a 2 modele-cheie pentru familia Ford, noile Kuga si Fiesta, primul devenind disponibil chiar in luna ianuarie, ce a dat un impuls pozitiv vanzarilor. Desigur, ca in fiecare an, afilierea la programul Remat a avut o contributie importanta la performantele inregistrate in trimestrul doi", declara George Stanciulescu, director de vanzari, Ford Proleasing Motors.

Proleasing Motors, activa pe piata din Romania de 16 ani, dispune de 4 centre integrate din judetele Prahova, Buzau si Dambovita - trei dealershipuri autorizate Ford si un dealership BMW. Pe langa cele 500 de automobile livrate, se adauga 68 de automobile rulate, comercializate printr-o divizie de comert integrat online-offline, infiintata in anul 2016, mai arata compania.

Astfel, vanzarile de automobile au cumulat o cifra de afaceri totala de 10 milioane de euro, cel mai scump autoturism vandut fiind un model BMW 750Ld xDrive Sedan, in valoare de 159.700 Euro. Diviziile de aftersales - service si piese de schimb - au contribuit cu 3,2 milioane de euro la cifra de afaceri a companiei.

Proleasing Motors preconizeaza ca, pana la finalul lui 2017, cifra de afaceri a companiei va inregistra o crestere de 25% raportat la anul anterior, cu obiectivul asumat de a depasi pragul de 1.000 de unitati auto noi si rulate livrate pana la finalul anului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri