Cateva zeci de soferi din judetul Galati au protestat cu masinile, duminica, pe DN24 D, pentru a atrage atentia autoritatilor asupra starii drumului, cu gropi si denivelari, ei solicitand asfaltarea soselei nationale, montarea de indicatoare rutiere si infiintarea unor benzinarii.

Soferii protestatari s-au mobilizat pe Facebook si s-au strans pe DN24 D, in zona Padurii Garboavele, de unde au pornit cu masinile, cu viteza redusa, pana in comuna Valeni, potrivit News.ro. Cei prezenti la actiunea de protest s-au plans de starea drumului, spunand ca din cauza gropilor si denivelarilor isi strica masinile. Totodata, ei au pus pe geamurile masinilor afise cu mesaje precum "Va rugam asfaltati drumul" si "Ne-am saturat de gropi si de nepasare".

"Am initiat protestul pe Facebook, exasperati de starea deplorabila a drumului, pentru ca de 25 de ani se fac numai peticiri, dar niciodata nu se asfalteaza. Suntem nemultumiti ca nu exista servicii pe acest drum, respectiv nu este nicio benzinarie, iar acolo unde s-au mai facut carpeli calitatea asfaltului este foarte proasta. De pilda, acum doua saptamani s-au acoperit niste gropi, dar asfaltul a sarit", a afirmat unul din protestatari, Florin Vlad, din comuna galateana Cuca.

El a spus ca vor fi initiate noi proteste pana cand CNAIR va asfalta drumul. Protestul nu a fost autorizat, iar un echipaj de Politie i-a insotit pe soferi pe tot trasel, atragandu-le atentia sa nu blocheze drumul. DN24 D face legatura intre Galati, localitatile Cuca, Valeni si Barlad.

Sursa foto: Dmitry Kalinovsky / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri