Grupul francez Peugeot-Citroen a anuntat ca va concedia 400 de angajati ai fabricii Vauxhall din Ellesmere Port (Marea Britanie) pana la sfarsitul anului, cu scopul cresterii competitivitatii.

La inceputul acestui an, PSA a cumparat brandurile Opel si Vauxhall de la General Motors si a devenit al doilea constructor din Europa. De atunci, francezii au pregatit un plan de restructurare a celor doua branduri, care presupune si taierea unor locuri de munca.

PSA vrea acum sa dea afara 400 de oameni (un sfert din angajati) de la fabrica Vauxhall din Ellesmere Port (Marea Britanie) pana la sfarsitul anului. Concedierile vor fi facute pe baza unui program de plecari voluntare.

Citeste articolul integral pe Automarket.ro

Sursa foto: Automarket.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri