Porsche Romania va lansa in martie 2007 noua generatie a automobilului de teren Porsche Cayenne , cel mai bine - vandut model al marcii in Romania, au spus pentru NewsIn, reprezentantii companiei.
Porsche Romania va lansa in martie 2007 a doua generatie a automobilului de teren Cayenne, care pe plan mondial va fi lansat in premiera mondiala pe 24 februarie 2007.

Noul Cayenne este modelul prin care importatorul vrea sa relanseze vanzarile marcii Porsche in Romania, care anul acesta vor scadea cu 10% fata de 2005.

Astfel, daca tinta pentru 2006 este de 90 de masini, la anul se asteapta vanzari de 130 de unitati pentru Porsche, mai ales ca marca germana va beneficia si de primul sau punct de vanzare din provincie, in Timisoara.

Cayenne este cel mai vandut model Porsche in Romania, cu o pondere de 60% din totalul vanzarilor marcii.

Noul Cayenne va beneficia de trei variante de motorizare cu peste 10% mai puternice decat cele de pana acum. Astfel, varianta de baza va beneficia de un motor de 290 de cai putere (cu 40 mai mult decat in prezent), versiunea Cayenne S va avea 385 de cai putere, fata de 340 in prezent, iar varianta Cayenne Turbo va dezvolta 500 de cai putere, cu 50 peste motorul generatiei aflata acum in comert, precizeaza un comunicat al Porsche AG Germania.

Producatorul mai adauga ca in Germania, preturile de baza pentru noul Cayenne vor fi cuprinse intre 43.000 si 91.000 de euro.

Prima generatie Cayenne se comercializeaza din 2002 si a luat nastere dintr-un proiect dezvoltat de Porsche impreuna cu Volkswagen AG. Caroseriile pentru Cayenne sunt produse la uzina Volkswagen din capitala Slovaciei, Bratislava, celelalte componente sunt produse in Germania la Zuffenhausen, iar asamblarea se efectueaza in Leipzig.

Porsche AG a vandut pe plan mondial peste 100.000 de masini Cayenne in ultimii patru ani.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri