Cefin Romania, divizia auto a holdingului italian Cefin, estimeaza ca va incheia anul acesta cu o cifra de afaceri de 130 milioane euro, cu aproape 30% peste 2005, a spus Stefano Albarosa, CEO al Cefin Holding, la evenimentul de lansare al autobuzului Iveco Otoyol Eurobus.
Cefin Romania a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 100 milioane euro, valoare care include si contractele de finantare pentru vehicule Iveco, realizate prin Afin Leasing, a precizat Stefano Albarosa. Fara aceste contracte, cifra de afaceri a Cefin Romania a fost de 71 milioane euro in 2005, informeaza NewsIn.

Cresterea cifrei de afaceri din 2006 se bazeaza pe cresterea vanzarilor de vehicuke utilitare Iveco cu peste 40%, pentru 2006 fiind asteptate vanzari de 1.520 de unitati, cu 40% mai mult decat in 2005, cand Cefin a vandut peste 1.100 de utilitare ale marcii italiene. In total, Cefin Romania estimeaza ca va vinde anul acesta peste 1.800 de vehicule, daca se iau in calcul si cele second-hand.

O cincime din cifra de afaceri va fi asigurata de comertul cu piese de schimb, in timp ce procente mai mici vor veni din resaparea cauciucurilor si din productia de caroserii. Cefin Romania este cel mai important distribuitor pentru autovehiculele comerciale italiene Iveco, si are in tara sase reprezentante proprii, plus mai multe birouri regionale. Cefin vinde vehiculele Iveco prin intermediul companiei Afin Leasing, la care producatorul italian a devenit actionar majoritar in acest an.

Pe langa comercializarea masinilor Iveco, Cefin Romania mai desfasoara activitati de service, executii caroserii, montari si service pentru aparate de incalzire si aer conditionat, resapare anvelope, comert cu piese de schimb anvelope si filtre. Cefin Romania e divizia auto a Cefin Holding, compania care mai activeaza pe piata de imobiliare si in industrie. Cefin Holding este o companie cu capital italian care activeaza in Romania, Italia, Bulgaria si Ungaria. Cefin Holding realizeaza in Romania 70% din cifra sa de afaceri
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri